Brillefin eller brillefri?

Ifocus består av tre avdelinger, med en av landets største og mest moderne øyeklinikker, samt to topp moderne optikk-butikker. Alle avdelinger er godt forankret her i Haugesund og i Åkrehamn på Karmøy.

Fra den spede start i 1996 med kun øyelege Kjell Gunnar Gundersen som ansatt har Ifocus vokst seg større og større år for år og for 5 år siden så vårt unike butikk/klinikk konsept dagens lys. I dag har 30 medarbeidere sitt arbeid ved klinikk og i butikkene.

Vi har bygd stein på stein, med en klar og langvarig visjon om å skape et konsept med fokus på pasient og kundebehandling av høy kvalitet – kombinert med et pulserende og godt arbeidsmiljø.

Vår stab består i dag av 10 optikere, 3 øyeleger, ortoptist, operasjonssykepleier, operasjonsteknikere, kundebehandlere, resepsjonister samt administrasjon.

Vår øyeklinikk håndterer årlig rundt 10 000 konsultasjoner og utfører rundt 2 000 operative inngrep. Til sammen har klinikken snart utført 45 000 øyeoperasjoner – et antall vi er stolt av. I våre optikk butikker finner du et håndplukket utvalg brilleinnfatninger kjøpt inn av våre egne ansatte fra de alle største leverandørene i verden. Butikkene har på få år fått et godt fotfeste i det lokalet markedet her på Haugalandet.

Ifocus jobber tett opp mot de største aktørene av optiske og operative produkter i verden, dette gir butikkene samt klinikken en unik mulighet til å ha det nyeste og beste av utstyr til enhver tid.

Med både butikk og klinikk har vi skapt et unikt konsept som få andre i landet – og vårt mål er å kunne dekke det aller meste inn øyehelse. Hos oss skal vi sørge for du som kunde skal få den nødvendige oppfølging og informasjon – slik at du selv skal kunne ta det rette valget: BRILLEFIN ELLER BRILLEFRI?

Bedriften har kontinuerlig fokus på kunnskap og utvikling. I tillegg til vanlig kunde/pasientbehandling, har vi over mange år bevisst satset på forskning og utvikling (FoU), et arbeid som har gitt oss internasjonal posisjon inne de fagfelt vi har satset på. I skrivende stund har vi fire doktorgradsprosjekter igangsatt som alle er støttet av Norsk Forskningsråd (NFR). Aktiv forskning bidrar positivt på flere områder: Økt kunnskap, bedre forståelse, bedre utstyr samt høyere kompetanse blant våre ansatte.

Er du nysgjerrig på å få et nytt SYN på livet, enten som brillefin eller brillefri? Ta kontakt med oss da vel. Les mer om våre ulike behandlinger her.

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.