Briller – håndplukket til deg

Hos oss kan du velge mellom mengder av flotte briller og solbriller. Her får du et innblikk i hvordan de havner i hyllene.

c)optikk er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger med nesten 170 lokale butikker. Hver butikk velger selv hvilke brillemerker og briller de vil ha i butikken sin. De tenker på kundene sine når de gjør sine innkjøp. På denne måten blir utvalget tilpasset deg! Målet vårt er at alle skal kunne finne sine perfekte briller hos oss. For å oppnå dette følger vi med på etterspørsel, moter og trender i markedet. Men det viktigste grunnlaget for hva vi tar inn er og blir deg – kunden vår.

Skreddersydd

Det er den lokale butikken som kjenner sine kunder best, og vet hva de liker. Derfor plukker de selv ut hva som havner i hyllene sine. Butikkene står fritt til å plukke ut varer både blant flere av verdens ledende leverandører, men også spennende og innovative nisjeleverandører. Dette gir butikkene et unikt og variert utvalg skreddersydd for deg som kunde. Vi kaller det håndplukket utvalg.

Valgfrihet

Liker du best klassiske briller med nøytrale farger og fasonger? Eller er du ute etter noe mer spesielt, briller med særpreg som få andre har? Hos oss har du mulighet til begge deler. De som kjøper inn til butikken sin har en spennende oppgave med å fylle hyllene med briller til alle behov. Gjennom årlige innkjøpsmesser og hyppig kontakt med leverandørene, sørger vi for at butikkene alltid har spennende briller og solbriller til deg som kunde.

Hjelp på veien

Et par briller skal ikke bare ivareta synet ditt og sitte godt. De bør også kle ansiktsformen, personligheten og livsstilen din, for ikke å glemme at innfatningen skal passe til brillestyrken. Det er med andre ord mange faktorer som skal stemme når du skal finne den perfekte brillen. Da kan det være greit med hjelp fra noen som kjenner deg og brillene du skal velge mellom. Kontinuerlig faglig oppdatering sørger for at du møter topp kvalifiserte optikere og rådgivere i våre butikker. Med genuin interesse for faget tilegner de seg kunnskap om produkter og leverandører – fra hvordan brillene blir produsert til hvem de passer til. For å finne den brillen du vil trives med er vi også opptatt av å bli kjent med deg.

Er du i tvil om hvilke briller som er perfekt for deg? Da er den gode nyheten at alt er lov. Prøv deg frem i samarbeid med våre dyktige kundeveiledere, og ikke utelukk nye muligheter før du har satt brillene på nesen.

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.