Chloé-briller

Det franske motemerket Chloé ble etablert i 1952.

De luksuriøse stoffene og den intrikate detaljering av klærne var klart ment for eliteklassen. De var ekstremt dyre. Chloé hadde sett dette motegapet og bestemte seg for å gå inn i sine Haute Couture og klær laget av klær. Den ble laget av myke og fine stoffer som ikke flyte eller trengte. Det var et kritisk mote gjennombrudd og stormet moteindustrien.

Chloé fortsatte å bli ikoniske merker på 70-tallet. Klientene inkluderte verdenskjente damer som Jackie Kennedy, Grace Kelly og Brigitte Bardot.

Etter 1998 begynte Chloé å produsere forskjellige og nye varer, der i blant solbriller og briller. Brillene og solbrillene er tidløse og har vært en stor hit i mote- og brillebransjen siden da.

70-tallet ble en stor suksess for Chloé solbriller, det var nå det begynte å bli populært med de virkelig store brillene. Det introdusertes mange farger i design, og Chloé fokuserte på briller som skulle passe til alle ulike ansikt. 

Trenden med Hollywood-ambassadører økte på, og på 90-tallet følgte Jessica Alba, Micha Barton og Rachel Bilson i fotsporene til Kennedy og Co. Merkevaren har siden da har den samme høye standing i moteverden, og gjenspeiler i dag tillitt, pålitelighet og eksklusivitet. 

Ifocus Optikk er stolte over å kunne tilby disse flotte brillene og solbrillene i våre butikker både i Haugesund og i Åkrehamn. Velkommen innfor for å se på brillen som passer til deg.

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.