Har du råd til å kjøpe alle brillene du egentlig ønsker deg?

Se hvordan du kan få råd til å kjøpe flere briller eller bytte briller oftere.

Har du opplevd å måtte kjøpe ny brille som egentlig hadde litt kjedelig farge, fordi den måtte passe til flest mulig antrekk? Eller ville du gjerne hatt både en brille som passet til selskap, og en som var mer sporty til hverdags? Kanskje du helst ville kjøpt ny brille hvert år for å fornye deg?

Da har du sikkert oppdaget et problem: Det blir fort kostbart å kjøpe mange briller eller bytte ofte.

Privilegium fordelsprogram gir deg mulighet til å ha flere av brillene du ønsker deg

Med fordelsprogrammet kan du få inntil 4500 kroner i rabatt på progressive briller, og inntil 2700 kroner på enstyrkebriller, bifokale briller og databriller.
Det koster ikke noe ekstra å få fordelsprogrammet. Når du kjøper en komplett brille med kvalitetsglass og velger den beste overflatebehandlingen, får du automatisk fordelsprogrammet som gir deg rabatt på videre kjøp av komplette briller.

Det er enkelt å komme i gang med fordelsprogrammet, bare klikk her for å finne butikken nærmest deg som har Privilegium.

Jeg kunne tenke meg å kjøpe to briller samtidig, får jeg rabatt da?

Ja, da får du maksimalt utbytte av fordelsprogrammet. Kjøper du to progressive briller samtidig får du inntil 4500 kroner i rabatt. Kjøper du to enstyrkebriller får du inntil 2700 kroner.

Men jeg har uansett bare råd til å kjøpe en brille nå

Det går bra. Retten din til rabatt varer i tre år. For eksempel kan du få inntil 3000 kroner i rabatt på en progressiv brille ett år etter forrige kjøp. På en enstyrkebrille kan du få inntil 1800 kroner i rabatt etter ett år.

Men fordelsprogram er ofte vanskelige å forstå og utnytte fullt ut?

Dette programmet er ikke vanskelig. Optikeren din kan til enhver tid fortelle deg hvor mye rabatt du har tilgjengelig. Her er de viktigste tingene du trenger å vite om fordelene:

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.