MOSCOT hos Ifocus Optikk 

Det beste fra New Yorks brillemote nå tilgjengelig lokalt.

Vi er stolte av å introdusere deg for MOSCOT, et ikonisk brillemerke med en lang historie av kvalitet og stil. 

Historien bak Moscot

Moscot har en historie som strekker seg over fem generasjoner og over 100 år med brilleglede. Hyman Moscot etablerte merket allerede i 1899, og åpnet sin første butikk i New York i 1915. Siden da har familien videreutviklet merkevaren, og over tiden satt standarden for kvalitet og innovasjon innen brilledesign.

Ikoniske favoritter

MOSCOT er kjent for sine tidløse brilledesign som kombinerer klassisk eleganse med moderne estetikk. Enten du foretrekker et tradisjonelt eller mer moderne uttrykk, vil du finne en MOSCOT-brille som passer din stil. Deres ikoniske modeller som «Lemtosh» og «Zolman» er alltid populære valg. Du finner begge disse i vår butikk!

Kvalitet og komfort

Alle MOSCOT-briller er håndlaget med omhu og presisjon, og de benytter seg av førsteklasses materialer for å sikre slitestyrke og komfort. Med MOSCOT kan du stole på at brillene dine er laget for å vare.

Beskyttelse og synsklarhet

I tillegg til stil og kvalitet, tilbyr MOSCOT også UV-beskyttelse og utmerket synsklarhet. Deres briller beskytter øynene dine mot skadelig UV-stråling samtidig som de gir deg skarpt og klart syn. 

Fleksibel bruk med Clip-ons

For mange av brillemodellene er det også mulig å kjøpe Clip-ons! På denne måten kan du enkelt forvandle din brille til solbrille, uten å bytte innfatning. Smart, ikke sant?

Prøv MOSCOT i butikken 

Besøk vår butikk i Haugesund Sentrum for å utforske vårt utvalg av MOSCOT-briller. Våre hyggelige og dyktige ansatte hjelper deg gjerne med å finne det perfekte paret som passer for din stil og dine behov!

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.