Ny partneravtale med FK Haugesund

Artikkelen og foto er hentet fra fkh.no

Skjerper spillernes fokus

Ifocus Optikk startet opp i Helsehuset i 2015 og er en lokaleid optiker bestående av to avdelinger i Haugesund og Åkrehamn. Nå blir optikeren ny samarbeidspartner i FK Haugesund og vil blant annet jobbe tett med spillerne i klubben. 

Daglig leder og eier Sonja Knudsen avla nylig Haugesund Sparebank Arena et besøk.

– Avtalen innebærer at Ifocus Optikk får muligheten til å synliggjøre sitt konsept og logo i og rundt både Haugesund Sparebank Arena og laget. Det aller viktigste for oss er å kunne tilby vår kompetanse innenfor øyehelse inn mot spillergruppen i FK Haugesund. Dette gjelder selvfølgelig både dame- og herrelaget. Vi skal bidra med det vi kan for at spillerne skal se ballen best mulig, kunne Knudsen fortelle i forbindelse med besøket.

Fører alle de største varemerkene

FK Haugesunds nye samarbeidspartner er medlem av Norges største privateide innkjøpskjede C-Optikk, som er en sammenslutning av selvstendige optikere, og som gir Ifocus Optikk tilgang til alle de største og viktigste varemerkene innenfor innfatninger, solbriller, brilleglass og kontaktlinser.

Ifocus håndplukker selv alle sine innfatninger og solbriller fra inn- og utland. 

– Ja, vi står 100 % inne for at alle og enhver skal finne noe de liker hos oss og ikke minst være alene om enkelte innfatninger og varemerker.

Brillefine. Daglig leder Sonja Knudsen i Ifocus Optikk sørger for at Ulrik, Bruno og de øvrige FKH-spillerne både ser bra og ser bra ut med nye briller.

Sonja Knudsen ser store muligheter i samarbeidsavtalen med FK Haugesund.

 – Vi gleder oss til samarbeid med et av de sterkeste og mest synlige varemerkene på Haugalandet. Videre ser vi også frem til å knytte nye forretningsrelasjoner innad i partnernettverket til FK Haugesund. Vi ønsker å tilrettelegge for individuelle og gode bedriftsavtaler til alle partnere som måtte ønske dette, sier Knudsen.

I det daglige har Ifocus Optikk et nært samarbeid med Ifocus Øyeklinikk og øyelege Kjell Gunnar Gundersen. 

Følger opp spillerne på dame- og herrelaget

Et godt samarbeid går alltid to veier, og den nye avtalen som er inngått sikrer også spillerne i FK Haugesund best tenkelige bistand og kontroll av egen øyehelse. Hvis resultatene uteblir i 2023 skal det ikke skyldes synet til spillerne. Alle i spillertroppen til både dame- og herrelaget vil nemlig få tilbud om oppfølging av Knudsen og kollegaene.

– Selv om starten på sesongen har vært noe variabel, hvor det har vært litt mye stang ut har vi stor tro på at med god oppfølging og kontroll av øyehelsen til de av spillerne som har behov – vil resultatene komme, noe hele Haugalandet unner FKH i denne jubileumssesongen, sier Ifocus´ daglige leder.

Ifocus finner du i Sørhauggata (Helsehuset) i Haugesund og i Åkra sentrum.

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.