Ser du godt i alle situasjoner med brillene dine?

De fleste som ser dårlig trenger flere briller for å se godt i alle situasjoner.

Brillene du bruker til vanlig er sannsynligvis ikke de du vil se best med når du sitter foran en dataskjerm, eller når du setter deg ned for å lese en bok. Er du ute i sola ser du best med solbriller som har samme styrke som brillene du bruker til vanlig.

Problemet er å kjøpe alle disse brillene, det blir fort kostbart.

Privilegium fordelsprogram gir deg mulighet til å ha flere av brillene du trenger for å se godt i alle situasjoner.
Med fordelsprogrammet kan du få inntil 4500 kroner i rabatt på progressive briller, og inntil 2700 kroner på enstyrkebriller, bifokale briller og databriller.

Det koster ikke noe ekstra å få fordelsprogrammet. Når du kjøper en komplett brille med kvalitetsglass og velger den beste overflatebehandlingen, får du automatisk fordelsprogrammet som gir deg rabatt på videre kjøp av komplette briller.

Det er enkelt å komme i gang med fordelsprogrammet, bare klikk her for å finne butikken nærmest deg som har Privilegium.

Er fordelsprogrammet komplisert å forholde seg til?

Nei, det er ikke vanskelig. Optikeren din kan til enhver tid fortelle deg hvor mye rabatt du har tilgjengelig. Her er de viktigste tingene du trenger å vite om fordelene:

Betaling

Du betaler vanlig pris for den første brillen du kjøper, deretter får du rabatt på alle påfølgende briller du kjøper som har den beste overflatebehandlingen på glassene.

Varighet

Du har rett til rabatt i tre år fra siste kjøp. Rabattperioden utvides med tre nye år hver gang du kjøper nye briller i programmet.

Flere briller

Rabatten øker hvis du kjøper flere briller samtidig, og den er høyest jo tidligere du kjøper nye briller innenfor perioden på 3 år

Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.

Hvilken avdeling gjelder henvendelsen?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.